11 Şubat 2016 Perşembe

Tara Robotik Olarak Neden ABB Robot Tercih Ediyoruz?

ABB Robot
ABB Robot Ailesi

Hızlı ve Dinamik Bir Firmaydık. Konusunda En İyi Olmak İstiyorduk

TARA Robotik Otomasyon olarak kuruluş felsefemizin, siz değerli müşterilerimize “En kaliteliyi, en uygun fiyata sağlamak” olduğunu daha önceki yazılarımızda ve yapmış olduğumuz konuşmalarımızda zaten belirtmiştik. Bu felsefe doğrultusunda kurulduğumuz günden bu yana birkaç tedarikçiyle çalışma fırsatı yakaladık. İyi ya da kötü deneyimlerimiz oldu. TARA Robotik ‘i var eden ve büyüten tüm tedarikçilerimize bir kez daha buradan teşekkür etmek isterim. Ancak bu tedarikçilerimizle şu gibi sıkıntılar yaşadık. Örneğin kimi tedarikçimiz Türkiye’ ye yeni ofis açma aşamasında idi. Bizlere yardımcı olabilecek teknik eleman sayıları çok yetersizdi. Türkiye de yedek parça stokları ya hiç yoktu ya da yeterince mevcut değildi. Kimi tedarikçilerimiz ise Türkiye de yeni olmamasına rağmen belki de yöneticilerinin kabiliyetsizliğinden tam olarak kurumsallaşamamışlardı. Sürekli elemanları değişiyor her seferinde yeni yeni kurullar çıkıyor, alıştığımız kişiler değiştiği için yeni kişilerle hem işlerin sürekliliği anlamında sorunlar çıkıyor; hem de tecrübesizliklerinden dolayı işler aksıyordu. Oysa TARA Robotik olarak yeni ancak “konusunda en iyi” olmak isteyen bir firma idik. Dolaysıyla genç ve dinamik kadromuzla çok hızlı servis vermek, müşterilerimize çok hızlı geri dönüşler sağlamak istiyorduk. Bu bağlamda çalıştığımız tedarikçimizin de Türkiye de bizim kadar iş yapmak isteyen ve hedefleri büyük olan, dinamik bir firma olması gerekliliği ortaya çıkıyordu. 

Yumi Robot
ABB Robot Yumi

ABB Robot İle İlk Tanışmamız

    Bu bağlamda aslında kurulduğumuz günden bu yana ABB Robot Türkiye ile çalışmamız gerektiği dolaylı ya da doğrudan yollarla bize sürekli olarak söyleniyordu. Ancak çalışma fırsatını kuruluşumuzun üçüncü yılına denk getirebildik. Böylece böyle büyük bir gücün desteği ile işlerimizi ve memnun müşterilerimizin sayısını arttırdık.


Neden ABB Robot Tercih Ediyoruz

              
      Bu sorunun cevabını hemen vereyim:
  • Abb Robot Türkiye konusunda uzman servis, satış ve destek ekibiyle sürekli olarak yanımızdadır.
  • Abb Robot Türkiye de kendi ofisini açmış ilk robot üreten firmadır.
  • Abb Robot Türkiye deki pazar payına bakılınca robot adedinde ilk sıradaki firmadır.
  • Abb Robot Türkiye en geniş yedek parça stoğuna sahiptir.
  • Abb Robot çok genç ve dinamik bir yapıya sahiptir.
Bu gibi olumlu yanları ile bize sürekli destak olan ABB Robot Ailesi çalışanlarına tabiki Funda Hanım ve Orhan Bey'e tekrar teşekkür etmek isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder