11 Ağustos 2016 Perşembe

Paletleme Robotu

paletleme-robotu
Paletleme Robotu
Kurulduğu günden bu güne her işten yarım yarım anlayan bir firma olmak yerine; yaptığı işte en iyi olmayı kendine ilke edinen Tara Robotik Otomasyon, Türkiye de en çok paletleme robotu sistemi kuran firma olmanın haklı gururunu yaşıyor. Evet, doğru duydunuz! Biz Türkiye’nin en büyük robotik otomasyon firması olmak istemiyoruz. Biz Türkiye’nin en iyi robotik otomasyon firması olmak istiyoruz. Paletleme robotu denince akla, ilk Tara Robotik Otomasyon gelsin istiyoruz. Özellikle bizleri tercih eden çok değerli müşterilerimize, özveriyle çalışan çok değerli çalışanlarımıza ve tedarikçilerimize binlerce kez teşekkür ederiz ki artık Tara Robotik Otomasyon paletleme robotu konusunda insanların aklına gelen ilk ve en büyük marka olmuştur. 
Paletleme robotu
Paletleme Robotu
Bizim için kalite standarttır, olmazsa olmazdır ve çok önemlidir. Bu bağlamda paletleme robotu olarak dünyanın en hızlı paletleme robotu olan ABB marka paletleme robotlarını kullanmaktayız. Servis ve yedek parça olarak bizlere 7/24 destek olan ABB ailesiyle çalışmaktan çok mutluyuz. İsveç teknolojisi ile üretilen ABB paletleme robotları düşük servis bakım maliyetleri, düşük işletme giderleri ve teknolojisi ile rakipleri arasından kolaylıkla sıyrılmaktadır.Ayrıca ABB Türkiye’nin 18 kişilik bir servis kadrosu bulunmaktadır. Bu servis kadrosu ile her an her türlü aksaklığa karşı bizlere destek olmak için hazır olarak beklemektedir. Özellikle paletleme robotları gibi hat sonunda kullanılan robot kollar için 1 saatlik bir duruş bile düşünülemez ya da kabul edilemez. Bu gibi artılarından dolayı ABB marka paletleme robotu kullanmanın bizim gibi kaliteye önem veren robotik otomasyon firmaları için gerekliliği tartışılmaz.
paletleme robotu
Paletleme Robotu
Peki paletleme robotu kullanmanın faydaları nedir? 
Paletleme robotları esnektir. Rahatlıkla ürün iş parçası değiştirilebilir veya geliştirilebilir. Paletleme robotu fabrika içerisinde çok az yer kaplar. Paletleme robotu hızlıdır. Paletleme robotu servis bakım maliyeti çok düşüktür. Paletleme robotu işletme giderleri çok azdır. Paletleme robotu arıza vermez çok sade bir tasarımı vardır. Paletleme robotu ayrıca işletme için güzel de bir reklam aracıdır. Fabrikanızı ziyaret edecek olan müşterileriniz gözünde değerinizi ve kalitenizi arttıracağınız çok önemli bir araçtır. Kısıcası paletleme robotu kullanmak karlıdır. Ayrıca böyle bir sistemin geri dönüş süresi maksimum 1,5-2 yıl kadardır. 
Servis ve bakım anlamında sürekli yanınızda olan Tara Robotik Otomasyonun ekibi olarak sizlerle de çalışmak isteriz. Sizde paletleme robotu düşünüyorsanız bizimle hızlıca irtibata geçebilirsiniz. 
Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen bizi hemen arayınız. 
Emrah Hünerlitürkoğlu
Elo ve Hab Mühendisi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder