27 Mart 2017 Pazartesi

Damacana Rack Paletleme Robotu

Damacana rack paletleme robotu
Damacana Rack Paletleme Robotu
19 litre polikarbon damacana şişelerinin operatörler tarafından metal ya da prostack racklara yüklenmesi ve boşaltılması gerçekten çok zor ve yorucu bir iştir. Özellikle 20 kg ağırlığı bulunan bu damacanaların bütün gün metal ya da prostack rackların katları yükseldikçe yüklenmesi insan sağlığını bozmakta ve bel problemlerine neden olmaktadır. Bu yüzden genellikle dönüşümlü olarak çalıştırılan operatörler yardımıyla yapılan bu işte oldukça fazla sayıda elaman kullanmak gerekmektedir. Bu durumda zaten düşen kar marjlarıyla ve yükselen rekabet ile neredeyse sıfır kazanç anlamına gelmektedir. 

3 Vardiyada Çok Fazla Eleman Kullanmak Yerine 1 Robot Yetiyor!

19 litre polikarbon damacana şişelerinin robotlar ile metal ya da prostack racklara yüklenmesi ve boşaltılması işi bu sebepten ötürü fizibilitesi giderek daha mantıklı bir yatırım haline gelmiştir. Özellikle en az 2 vardiya çalışan ve bu iş için en az 4 kişi ayıran bir işletme için amortisman süresi sadece 1,5-2 yıl kadardır. Buda bize gösteriyor ki 19 litre polikarbon damacana şişelerinin robotlar ile metal ya da prostack racklara yüklenmesi ve boşaltılması işi oldukça mantıklı bir yatırımdır. 

Kendini bu kadar kısa zamanda amarti eden bir yatırım peki daha başka ne gibi avantajları vardır? 

damacana rack paletleme robotu
Damacana Demir Rack Paletleme Robotu
  • Bir kere 19 litre polikarbon damacana şişelerini metal ya da prostack racklara yükleyen ve boşaltan robot kollar asla yorulmazlar, izin istemezler. Sürekli aynı tempoda hiç durmadan çalışırlar. Bu sayede bir gün süre ile racka yükleyeceğiniz ürün âdeti standart bir hal alır ve müşterinize daha doğru bir temin süre verme şansınız olur. 
  • 19 litre polikarbon damacana şişelerini metal racka ya da prostack racka yükleyen ve boşaltan özel paletleme robotu ile kalite artar. Özellikle gıda sektörü için el değmeden imalat çok önemli bir kuraldır. Robot kullanarak girişten çıkışa kadar tam otomasyona geçmiş oluyorsunuz. Böylece marka imajınız artıyor ve kaliteye verdiğiniz önem daha çok ortaya çıkmış oluyor.
  • Birim zamanda tükettiğiniz enerji ve hava miktarı sabitlenmiş ve maliyetler netleşmiş oluyor. Bu sayede ürününüze gerçek fiyatı belirleyebiliyor rakiplerinizle rahatlıkla rekabet edebiliyorsunuz.
  • Verim kayıpları ortadan kalkıyor ve elemandan kaynaklı stresin tamamı bitiyor.

  • Sadece 1 Telefonla Tüm Sorunlarınızdan Kurtulabilirsiniz!

    Oldukça hızlı ve verimli çalışan damacana rack paletleme robotu ile damacanalarınızı otomatik olarak robot kol ile demir racklara yükleyebilirsiniz. Servis ve bakım anlamında sürekli yanınızda olan Tara Robotik Otomasyonun ekibi olarak sizlerle de çalışmak isteriz. Sizde damacana rack yükleme robotu düşünüyorsanız bizimle hızlıca irtibata geçebilirsiniz. 

    Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen bizi hemen arayınız! 
    Emrah Hünerlitürkoğlu
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
    0544 620 80 05


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder