24 Ekim 2017 Salı

Nisaşta Un Paletleme Robotu TARA Robotik Otomasyon

nişasta paletleme robotu
Nisaşta Un Paletleme Robotu
TARA Robotik Otomasyon tarafından devreye alınan yandaki sistemde nişasta un torbaları çuvalları ABB IRB 460 marka yüksek hız paletleme robotu kullanılarak palete otomatik olarak dizilmektedirler. Sistemde robotun nişasta un torbalarını alacağı uç konveyör ruloları kare rulodan yapılmıştır. Bu sayede torba giderken titreşmekte ve içindeki ürün homojen olarak yayılmaktadır. Nişasta un torbaları hattan çıktıktan sonra metal detektöründen geçmektedirler. Eğer sorun yoksa uç konveyöre doğru hareket etmektedirler.  Sonrasında ise TARA Robotik Otomasyon tarafından özel olarak tasarlanan ve imal edilen torba taşıma robot eli, torba taşıma gripperı torbayı yakalamaktadır. Bu sırada torba taşıma robot elimizde bulunan üst ve yan baskılar ile torba daha da düzleştirilmektedir. Bu sayede müşterilerimiz istedikleri düzgün palet şekline rahatlıkla kavuşmaktadırlar.
un torba paletleme robotu
Nisasta Un Paletleme Robotu
Peki Nişasta Un Torbaları İçin Yüksek Hızlı Paletleme Robotu Kullanmanın Avantajları Nelerdir?
  • Bir kere 25 kg nişasta un çuvalını bir operatörün sürekli olarak palete dizmesi çok zor ve ağır bir iştir.
  • Yüksek hızlı torba paletleme robotu hep aynı hızda hep aynı kalite ile torbayı palete dizmektedir.
  • Nişasta paletleme robotları yorulmazlar, izin istemezler, hasta olmazlar, sorun çıkarmazlar.
  • Un torba paletleme robotu ile istediğiniz küp şeklinde paleti rahatlıkla elde edebilirsiniz.
  • Nişasta un torba paletleme robotumuza ulaşmak ve kara geçmek çok kolaydır. 3 vardiya durmadan çalışan bir işletme için maksimum amortisman süre 1,5 – 2 yıl kadardır.
  • Yüksek hızlı torba paletleme robot kolumuz diğer paletleme makinelerine göre hem çok az yer kaplar hem de çok az bakıma ihtiyacı vardır.
  • Yüksek hızlı nişasta un torba paletleme robotumuz ayrıca çok iyi bir reklam aracıdır. Fabrikanızı ziyaret eden biri için teknolojiyi yakından takip eden firma konumuna gelirsiniz.
  • Gıda için el değmeden imalat kelimesi çok önemli olduğu için robot bu slogan için tek ve en doğru çözümdür.

Bizi Arayın! Hemen GELELİM!

Sizde nişasta un dolum hattınızın sonuna yüksek hızlı torba paletleme robotu düşünüyorsanız; diğer kazanan müşterilerimiz gibi yapın BİZİ HEMEN ARAYIN! 

Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen HEMEN BİZİMLE İRTİBATA geçiniz.
Emrah Hünerlitürkoğlu
Elektronik Mühendisi
0544 620 80 05 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder